Vi har fået ny hjemmeside

Vi har glædet os så meget til at vise vores nye hjemmeside, og nu kunne vi ikke vente mere. – Vi arbejder på at gøre den færdig, og mangler kun lige det sidste 🙂

Driller bilen?

Værksted

Vores værksted fremstår altid pænt og nydeligt, og altid klar til at løse dine udfordringer med bilen, og det er service, skade, klargøring eller montering af ekstra udstyr.

Kan du ikke undvære bil når du enten har købt ny brugt bil eller din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde dig en lånebil i mellemtiden, vi har dog et begrænset antal.

Your Title Goes Here

Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Your Title Goes Here

Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Your Title Goes Here

Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Hos Dit Autohus er vores ambition at yde den bedste service, der matcher din glæde ved at køre de ypperste biler. Det kræver viden og den rette faglighed, hvilket vores værksted og team besidder.

Alle værdsætter kvalitet. Det samme gør vores kunder. Derfor gør vi vores bedste for at sikre, at vores egne såvel som kundernes biler altid står i perfekt klargjort stand, både indvendigt og udvendigt.

Med et effektivt team sikrer vi, at eventuelle ridser er fjernet og bilen er præsentabel og ren, inde og ude, til glæde for netop dig!

Vores værksted fremstår altid pænt og rydeligt, og altid klar til at løse dine udfordringer med bilen, og det er service, skade, klargøring eller montering af ekstra udstyr.

Vi har alt i morderne test udstyr til at teste alle bilmærker, og et kæmpe udvalg af special værktøj og maskiner, om det er dækskift, skyldning af gearkasse, service af klimaanlæg, vandpolering af motordele eller afdrejning af bremser så klare vores værksted det hele. Vores mekaniker brænder for biler, løber gerne stærkt for at hjælpe dig i mål med din bil.

Vi samarbejder med flere finansierings selskaber, der gør vi for at kunne tilbyde de bedste tilbud og rådgive dig bedst muligt når du skal købe ny brugt bil. Hos os er du altid velkommen til at få din bil finansieret et andet sted end hos os, men vi giver dig altid et tilbud på en finansiering af din nye brugt bil.