Kom forbi os og gør en rigtig god handel

Hos os kan du lave billån helt uden udbetaling og i op til 96 mdr. 

MVH

Dit Autohus ApS

81 61 06 61

Industrivej 30, 6580 Vamdrup

Industrivej 30, 6580 Vamdrup

Driller bilen?

Værksted

Vores værksted fremstår altid pænt og nydeligt, og altid klar til at løse dine udfordringer med bilen, og det er service, skade, klargøring eller montering af ekstra udstyr.

Kan du ikke undvære bil når du enten har købt ny brugt bil eller din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde dig en lånebil i mellemtiden, vi har dog et begrænset antal.

Overslag

Vi giver gerne et overslag over hvad en reparation løber op i, hvis du ønsker dette.

Kunden i centrum

Vi gør meget ud af at give alle vores kunder en god oplevelse.

Problemer?

Har du problemer med bilen, intet er for stort eller småt, vi hjælper gerne.

Service

Hos Dit Autohus er vores ambition at yde den bedste service, der matcher din glæde ved at køre de ypperste biler. Det kræver viden og den rette faglighed, hvilket vores værksted og team besidder.

Klargøring

Alle værdsætter kvalitet. Det samme gør vores kunder. Derfor gør vi vores bedste for at sikre, at vores egne såvel som kundernes biler altid står i perfekt klargjort stand, både indvendigt og udvendigt.

Med et effektivt team sikrer vi, at eventuelle ridser er fjernet og bilen er præsentabel og ren, inde og ude, til glæde for netop dig!

Værksted

Vores værksted fremstår altid pænt og rydeligt, og altid klar til at løse dine udfordringer med bilen, og det er service, skade, klargøring eller montering af ekstra udstyr.

Vi har alt i morderne test udstyr til at teste alle bilmærker, og et kæmpe udvalg af special værktøj og maskiner, om det er dækskift, skyldning af gearkasse, service af klimaanlæg, vandpolering af motordele eller afdrejning af bremser så klare vores værksted det hele. Vores mekaniker brænder for biler, løber gerne stærkt for at hjælpe dig i mål med din bil.