Kom forbi os og gør en rigtig god handel

Hos os kan du lave billån helt uden udbetaling og i op til 96 mdr. 

MVH

Dit Autohus ApS

81 61 06 61

Industrivej 30, 6580 Vamdrup

Industrivej 30, 6580 Vamdrup

Om Dit Autohus Aps

Dit Autohus blev startet på Industrivej 30 i Vamdrup i 2011, hvor vi i dag har vores moderne værksted og udstillingslokaler for biler. Siden er nummer 28 tilkommet med yderligere udstillings- og klargøringslokaler. Senest er nummer 26 kommet til, hvor vi har opført en stor opvarmet udstillingshal med tilhørende kontor – der er også plads til fremtidige udvidelser her.

Hvert år sælger vi over 300 brugte biler til kunder over hele landet, og vi leverer dem til områderne fra Nordjylland til Sydsjælland. Vi gør meget ud af, at de biler vi har til salg i butikken fremstår skarpt og indbydende i indendørs, opvarmede lokaler, så du ikke skal tænke på at se på din nye brugte bil i regnvejr og slud.

Vi løber hurtigt hver dag for at hjælpe alle vores kunder og give dem en god oplevelse, uanset om det drejer sig om at købe en ny brugt bil eller at få repareret din bil på vores værksted.

 

Over 300 solgte biler årligt

Hvert år sælger Dit Autohus over 300 brugte biler til kunder i hele landet, og vi leverer dem fra Nordjylland til Sydsjælland.

Den bedste købsoplevelse

Hos Dit Autohus går vi meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse, uanset om det drejer sig om køb af en ny brugt bil eller reparation af din eksisterende bil på vores værksted.

Moderne showroom

Dit Autohus har et moderne værksted og udstillingsområde, hvor du kan se vores store udvalg af brugte biler. Alle bilerne er præsenteret pænt i opvarmede lokaler, så du kan se dem i fred og ro uden at skulle bekymre dig om vejret.”

Holdet bag, som altid er klar til at rådgive dig

Monir Khaksar

Monir Khaksar

Indehaver

Mail: info@ditautohus.dk

Direkte: 81 61 06 61

Julia Khaksar

Julia Khaksar

Indehaver

Steffen Schelde

Steffen Schelde

Salg/lånerådgiver

Mail: sbs@ditautohus.dk

Direkte: 93 83 06 61

Arturs Stikuts

Arturs Stikuts

Mekaniker/værkfører

Mail: info@ditautohus.dk

Viktor Makarenko

Viktor Makarenko

Mekaniker

Stefan Jørgensen

Stefan Jørgensen

Mekaniker

Tony Preisler Jensen

Tony Preisler Jensen

Mekaniker